Advertisement

Ayvalık Fırtına : Far 5xsofpqdmm : Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu.

Ayvalık Fırtına : Far 5xsofpqdmm : Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu.. Birçok tekne kullanılmaz hale geldi. Ayvalık'ta yaşanan fırtına sonrasında bazı tekneler battı. İlçede etkili olan şiddetli fırtına marina'da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü. Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık , gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı. İlçede etkili olan şiddetli fırtına marina'da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Ayvalık'ta sabah 07.00 sularından bu yana etkili olan yağış ve rüzgar, en az 20 tekneyi batırdı.

1qlqzxk0xeaahm
1qlqzxk0xeaahm from www.denizhaber.net
Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin. Hüsnü evren/ ayvalik (balıkesir), (dha)balikesi̇r´in ayvalık ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve dolu yağışında, 5 ev ve 1 iş yerinin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Balıkesir'de şiddetli sağanakla birlikte fırtına da etkili oldu. Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu.

Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu.

Ayvalık'ta sabah 07.00 sularından bu yana etkili olan yağış ve rüzgar, en az 20 tekneyi batırdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı. Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Ayvalık ve altınoluk sahillerinde 20'ye yakın tekne battı, bir evin çatısı uçtu, fırtına kaldırım taşlarını da söktü. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı. Hüsnü evren/ ayvalik (balıkesir), (dha)balikesi̇r´in ayvalık ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve dolu yağışında, 5 ev ve 1 iş yerinin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Far 5xsofpqdmm
Far 5xsofpqdmm from iasbh.tmgrup.com.tr
Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı felç etti. Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden. Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Ayvalık'ta yaşanan fırtına sonrasında bazı tekneler battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Saat 21.00 sıralarında başlayan dolu yağışı şiddetli fırtına ile 5 dakikalık sürede ayvalık'ta hayatı felç etti. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı.

Birçok tekne kullanılmaz hale geldi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Crdieq6peiquqm
Crdieq6peiquqm from yenisoluk.com
Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Uçan çatı parçaları ve devrilen. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent.

Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar. Uçan çatı parçaları ve devrilen. Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Belli bir hat üzerinden geçen. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı felç etti.

Posting Komentar

0 Komentar